Julehilsen fra Hella Gutmann Solutions

Endnu et kalenderår nærmer sig hastigt sin afslutning, og vi kan alle begynde at se frem mod nogle hyggelige juledage sammen med dem, vi holder af. På kanten af 2016 kan vi også gøre status over et spændende og ikke mindst hektisk år. Et hektisk år på den gode måde, da året har budt på rigtig mange nye Hella Gutmann-kunder samt en markant udvidelse af vores produktprogram for både data og værkstedsudstyr. Vi glæder os til også i 2017 at kunne betjene alle vores kunder med samme høje serviceniveau, som vi har tilstræbt i 2016.

2016 har budt på mange branchediskussioner, specielt om korrekt kalibrering af kamera- og radarsystemer i forbindelse med rudeudskiftninger. Vi har naturligvis en interesse i, at værkstederne anvender vores udstyr, så vi sikrer, at arbejdet på de frie værksteder udføres i henhold til bilfabrikanternes forskrifter. Det handler ikke mindst om sikkerhed. Bilen skal reagere korrekt i givne situationer, og derfor er det altafgørende, at sikkerhedssystemerne fungerer, som de skal.

2016 har også budt på en øget diskussion om adgang til bilspecifikke data. Telematic er et begreb, som vi skal forholde os til, da udviklingen på ingen måde vil aftage – tværtimod. Kampen om kunderne på værkstederne vil kun tiltage, og her bliver kommunikationen mellem bil og værksted en væsentlig parameter for fremtiden. Også her gør Hella Gutmann en indsats på europæisk plan for at sikre det frie eftermarkeds adgang til data.

Værdileverancen fra Hella Gutmann til vores kunder foregår ikke kun gennem vores fysiske produkter og dataprodukter, men i allerhøjeste grad også gennem besøg på værkstederne. Også her vil vi hos Hella Gutmann sikre, at vi i 2017 holder et højt aktivitetsniveau, så vi sammen med vores kunder er med til at øge effektiviteten gennem træning i og dialog om brugen af vores produkter.

Vi håber, at 2017 bliver lige så spændende og fyldt med aktiviteter som 2016, og vi glæder os til at være en del af det daglige arbejde på de danske værksteder i det nye år. En stor tak til alle vores kunder for året, der er gået. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i 2017.

Vi ønsker alle vores kunder en rigtig god jul samt et godt og effektivt nytår.

Hella Gutmann Solutions A/S
Hella Gutmann Solutions A/S
Lundborgvej 10
8800 Viborg, Danmark
Company: +45 8660 2888
E-mail: info@hella-gutmann.dk
Web: www.hella-gutmann.dk
CVR nr.:
87816613
Tilføj venligst info@hella-dk-hgs.news-mailer.com til din adresseliste. Dette vil sikre, at du vil modtage nyhedsmails fra Hella Gutmann Solutions i fremtiden.

Denne nyhedsmail blev sendt til max.mustermann@hella-dk-hgs.news-mailer.com. Ønsker du ikke længere at abonnere på nyhedsmails fra Hella Gutmann Solutions, kan du afmelde dig her.